Cosmetische acupunctuur

Met ingang van oktober 2010 bieden Janine Verlinden en ik, Mia Jonkman, u graag gezichtsverjongende acupunctuur aan. Wij zijn gediplomeerd en getraind door de wereldberoemde docent, spreker en beoefenaar van cosmetische acupunctuur, Virginia Doran, M.AC. L.Ac, LMT. Zij behandelt in haar praktijk in New York diverse beroemdheden en topmodellen. Deze cosmetische acupunctuur, ook wel “Facial rejuvenation Acupuncture” genoemd, werd ontwikkeld door Virginia Doran. Zie ook www.luminousbeauty.com.

cosmetische-acupunctuur-01Ooit geweten dat u ook met acupunctuur het verouderingsproces kunt afremmen? Cosmetische Acupunctuur is veilig en kan ervoor zorgen dat u er jonger uitziet. Rimpels en oneffenheden kunnen met deze behandeling zo goed als pijnloos verminderen, of verdwijnen. Cosmetische acupunctuur stimuleert de productie van collageen en brengt de bloedcirculatie weer op gang. Uw huid gaat weer stralen. Ook zorgt het ervoor dat u beter in balans komt, doordat onderliggende problemen zoals vermoeidheid, stress, hormonale disbalans worden aangepakt.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Afhankelijk van de diepte van de rimpels zijn er ongeveer 12 behandelingen nodig. De eerste 6 à 10 behandelingen vinden 2 maal per week plaats. De overige behandelingen worden afgebouwd tot 1 x per week. Daarna wordt een behandeling een keer per drie maanden als onderhoud aangeraden. Het spreekt voor zich dat de leefwijze van de cliënt van invloed is op de huid. Vooral roken, veel alcoholgebruik en overvloedig zonnebaden (zonder voldoende bescherming) kunnen nadelig zijn voor de huid. En ook voor het effect van de behandeling.

Effecten en voordelen van cosmetische acupunctuur

Cosmetische acupunctuur kan uw gezicht verjongen. Het gezicht blijft meer in evenwicht met uw leeftijd. Daarnaast is het veilig, relatief goedkoop en veel verzekeraars  vergoeden een deel of zelfs de hele behandeling. De effecten van cosmetische acupunctuur blijven gemiddeld 2 tot 5 jaar zichtbaar. Daarna kunt u de behandeling desgewenst herhalen. Een behandeling van anderhalf uur kost u 82,50 euro.

Contactgegevens

Mia Jonkman Acupuntuur

Schubertplein 1
6865 EM Doorwerth
026 334 2291

Volg mij op social media

U vindt mij hier