Janine Verlinden

nva-logoMijn naam is Janine Verlinden. Ik ben sinds 1982 fysiotherapeut en als zodanig vooral werkzaam geweest in diverse particuliere praktijken. Tijdens mijn werk merkte ik dat de fysiotherapie lang niet voor alle klachten een oplossing bood. In die tijd was ik zeer geïnteresseerd in oosterse filosofie en vond ik acupunctuur fascinerend. Acupunctuur zou wel eens een mooie aanvulling kunnen zijn op mijn westerse benadering van ziekten en klachten. Zo werd ik in 1991 acupuncturist, afgestudeerd aan de European University of Traditional Chinese Medicine ( E.U.T.C.M.).

janine-verlindenDaarnaast heb ik mij vele jaren bekwaamd in Tai Chi (Tai Chi Chuan en Taoïstische Qigong) en meerdere qigong vormen (o.a. Zhan Zhuan Chi Kung, Taijiwuxigong en Chi Neng Qigong). Ik ben sinds 2006 gediplomeerd Chi Neng Qigong instructeur.

Voeding en voedingsgewoonten hebben mij altijd uitermate geïnteresseerd. Gezien het grote belang van het verminderen van overgewicht in relatie tot de gezondheid en het feit dat ik steeds vaker mensen in mijn praktijk trof die daar mee kampten, besloot ik consulente te worden van Momentum®, een uiterst effectief afslankprogramma.

Zie ook www.acupunctuurpraktijkjanineverlinden.nl.

Contactgegevens

Mia Jonkman Acupuntuur

Per 16 april 2018:
Schubertplein 1
6865 EM Doorwerth

026 334 2291

Volg mij op social media

U vindt mij hier