Hier vindt u onze actuele tarieven

Eerste consult acupunctuur (1 uur) € 100,00
Standaard consult acupunctuur (45 min) € 70,00
Kort consult acupunctuur (30 min) € 50,00
Cosmetische acupunctuur€ 85,00 per uur
Auriculotherapie (ooracupunctuur)€ 45,00

Let op: Afzegging uiterlijk twéé werkdagen van te voren. Onze tijd is ook kostbaar en die besteden we graag aan u, maar ook aan anderen als u niet op de afspraak kunt verschijnen. Daarom worden de kosten voor de besproken tijd bij niet verschijnen in rekening gebracht.

Vergoedingen

Voor de meest recente vergoedingen door uw verzekeringsmaatschappij kunt u ook kijken op de vergoedingspagina’s van de NVA.

Hoe gaat het nu?

De NVA onderhoudt contact met zorgverzekeraars en verstrekt informatie zodat de vergoedingen op peil gehouden en/of verbeterd worden. Steeds meer zorgverzekeraars eisen aansluiting bij een koepelorganisatie of branchevereniging. Daarom zijn alle NVA-acupuncturisten aangesloten bij de KAB-koepel. Veel zorgverzekeraars vergoeden acupunctuurbehandelingen in een aanvullende verzekering maar deze vergoeding kan elk jaar wijzigen. Als u zeker wilt weten of uw acupunctuurbehandeling wordt vergoed, kunt u het best contact opnemen met uw zorgverzekeraar.
Klik hier voor informatie over 2018.

BIG registratie

Janine en ik zijn BIG-geregistreerd. BIG staat voor Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg. Dat houdt onder meer in dat wij de wettelijk beschermde beroepstitel mogen voeren en dat wij onder het tuchtrecht vallen.

Contactgegevens

Mia Jonkman Acupuntuur

Schubertplein 1
6865 EM Doorwerth
026 334 2291

Volg mij op social media

U vindt mij hier