Fysiotherapie

Bewegen lijkt vanzelfsprekend. Het goed functioneren van het lichaam is voor veel mensen de gewoonste zaak van de wereld. Maar niet voor iedereen. Bewegen kan ook een last zijn. Vaak kunnen die klachten uitstekend worden behandeld.

Fysiotherapie is gericht op het behandelen van klachten met betrekking tot het bewegingsapparaat. Daarnaast behandel ik ook stressgerelateerde klachten, zoals hyperventilatie, rugklachten en hoofdpijn.

sticker-kngfIk ben aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. Mede hierdoor is de praktijk gebonden aan beroepsethiek en gedragsregels. Deze gedragsregels zijn in samenwerking met Inspectie voor de Volksgezondheid opgesteld.

Het aandeel fysiotherapie in mijn praktijk is niet groot.

Ik werk kleinschalig en ben van de generatie fysiotherapeuten die vooral één op één werkt. Geen groepssessies, apparaten en weinig gebruik van fysiotechniek.

Behandelingen bestaan vooral uit massage, oefentherapie en dry needling. Dry needling is een  methode die voortkomt uit de acupunctuur. Het verschil zit hem in de huidige kennis van de anatomie die de Chinezen vroeger niet hadden.

Kosten worden vaak geheel of gedeeltelijk door de verzekering vergoed.

Contactgegevens

Mia Jonkman Acupuntuur

Schubertplein 1
6865 EM Doorwerth
026 334 2291

Volg mij op social media

U vindt mij hier