Mitch van Dijk

Mitch van DijkMijn naam is Mitch van Dijk. In juni 2015 heb ik mijn diploma fysiotherapie behaald aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen.
Daarnaast heb ik ervaring op mogen doen in revalidatiecentrum Klimmendaal waar ik voornamelijk gewerkt heb met neurologische aandoeningen en SOLK (somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten).

Als fysiotherapeut vind ik het belangrijk om samen met u de hulpvraag in kaart te brengen en te bepalen welke factoren het zelf herstellend vermogen van het lichaam belemmeren. Wanneer we deze factoren in kaart gebracht hebben kunnen we in overleg een behandelplan opstellen welke in uw situatie wenselijk is.

Mijn ervaring heeft mij geleerd dat inspanning en ontspanning in evenwicht moeten zijn. Vaak zijn deze zonder dat u zich hiervan bewust bent verstoord. Dit is vaak de reden dat klachten in stand gehouden worden. Mijn taak hierin is u bewust te maken en zo samen de belasting weer af te stemmen op de belastbaarheid.

U kunt voor het maken van een afspraak contact opnemen met Mia Jonkman.

Contactgegevens

Mia Jonkman Acupuntuur

Per 16 april 2018:
Schubertplein 1
6865 EM Doorwerth

026 334 2291

Volg mij op social media

U vindt mij hier